de Mensen

Mijn naam is Hanneke van der Molen en ik ben de eigenaresse van De Paardenkamer. Ik ben in mijn carrière als psycholoog begonnen bij het centrum autisme van GGZ NHN en daarvoor bij een behandelcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problemen.

Lange tijd werkte ik naast mijn eigen praktijk bij een instelling die psychiatrische zorg biedt aan kinderen. Daarbij kan het gaan om verschillende klachten zoals somberheid, angst, overbelasting, problemen thuis door bv een vechtscheiding, ontwikkelingsproblemen zoals autisme of ADHD en trauma.

Door steeds meer vraag in mijn eigen praktijk naast het hebben van een gezin met jonge kinderen besloot ik afgelopen jaar volledig in mijn eigen praktijk te gaan werken

Ik werk veel oplossingsgericht en zoek met kinderen en hun ouders naar de juiste aanpak. Ik vind het belangrijk om te kijken naar de verbinding tussen lichaam en geest. Praten en denken is vaak niet de hele oplossing. De inzet van mijn paarden en mindfulness zijn hele mooie manieren om bezig te zijn met beiden.

Meer weten, informatie?

Stuur dan een e-mail of bel met ons