Contact & aanmelden

Aanmelden

Wij overleggen vaak eerst van tevoren met verwijzers (bv huisarts of POH GGZ jeugd, medisch specialisten  of medewerkers van de wijkteams van de gemeenten) of er bij onze praktijk kan worden aangemeld. Hierop vragen wij verwijzers aan ouders door te geven dat ze ons kunnen mailen voor ons aanmeldformulier. Maar als ouder of kind mag je natuurlijk ook direct contact met ons opnemen om te overleggen over wel of niet aanmelden.

Nadat wij het aanmeldformulier ondertekent door (beide gezaghebbende) ouders of het kind zelf wanneer deze 16 jaar of ouder is hebben ontvangen, nemen we zo gauw er weer plek is bij één van onze behandelaren zo snel mogelijk contact met jullie op.

Twijfel je over aanmelden, of wil je bv. graag vooroverleg als verwijzer? Mail dan even.

Telefonisch zijn wij te bereiken van maandag tot en met donderdag van 9.00-13:00u. Omdat we vaak in gesprek zijn werkt het makkelijker om een mailtje te sturen. Wij nemen dan zo gauw het lukt contact met je op.

Voor crisisvragen zijn wij niet bereikbaar buiten kantooruren. Hiervoor kun je de huisartsenpost in jouw regio benaderen. Je kunt ook 24/7 contact opnemen met de Crisisdienst Jeugd NHN: 088-7778887.

Wij melden onze wachttijden via de beschikbaarheidswijzer in onze regio.

Adres

Oosterweg 5
1759 JB Callantsoog

E-mail: info@depaardenkamer.zorgring.nl

Tel: 0649923656

Aangesloten bij het NIP en bij de LVVP
AGB code praktijk: 94065989
Kamer van Koophandel: 81699387

Onze locatie

U kunt parkeren op het terrein en doorlopen naar het bijgebouw van de boerderij.

Om het wachten op uw kind te veraangenamen ligt aan het einde van onze straat één van de strandopgangen van Callantsoog voor een heerlijke strandwandeling. Ook kunt u in de buurt van de boerderij door de polders wandelen in de ‘Abbesteeden’ of een boodschap doen in het dorp van Callantsoog.

Het is goed om te bedenken dat de therapieën voor een groot deel buiten plaatsvinden. Dit betekent dat laarzen en warme (waterdichte) jassen gewenst zijn.

IMG_2206